Zoekt u een interieurarchitect?

Kwaliteit staat voorop…

Na 2 jaar Algemene Kunstacademie, 4 jaar universitaire opleiding Bull BA (hons) gehaald aan de Middlesex University in London en 27 jaar werk ervaring in Nederland. Hierdoor heb ik ruimschoots inzicht van hoe ik een klant kan assisteren om het uiterste te halen van een situatie. Ik heb gedurende mijn studie psychologie en sociologie als bijstudie gevolgd en alles afgerond met een hoog gemiddelde score.

Mijn ervaring strekt over vele verschillende sectoren, zoals gemeentehuizen, de sociale sector, horeca, kantoren, bedrijfspanden en in de particuliere sector. Ik sta stevig in mijn schoenen en ben me bewust van de druk van het dagelijks leven. Deze kennis en levenservaring betrek ik altijd bij het inrichten van mijn projecten.

Mijn doel is zo goed mogelijk aan de eisen en wensen van mijn cliënteel te voldoen en de juiste informatie te geven, zodat zij op een doelbewuste en verantwoorde manier keuzes kunnen maken. Omdat ik de trends volg en toevoegingen van nieuw te gebruiken materialen ben ik hedendaags in mijn aanpak. Iedere klant wordt als koning behandeld en er wordt verzorgd dat ongeacht hoe groot het project is het uiterste eruit te halen.

Maximaal rendement en functionaliteit gaan bij mij hand in hand. Omdat ik geloof dat voor iedere portemonnaie een passend professioneel advies mogelijk is. Ook voor een klein budget moet een totaal advies mogelijk zijn. Ik doe dit vaak op een Turn-Key basis wat betekent dat de hele controle en projectbegeleiding worden uitgevoerd door de vakkundige mensen waar ik door de jaren heen een goede vertrouwensband mee heb opgebouwd. Iedere discipline wordt door een vakkundige persoon uitgevoerd onder toezicht van mijzelf of iemand van mijn team. Zo kan het kantoor garanderen dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Deze staat voor mij immers altijd voorop……

Dus zoekt u een ervaren interieurarchitect in Noord Holland, dan bent u bij ons op het goede adres.