Maatwerk met 3D tekeningen

Healing Concept voor de zorg.
In opdracht van een ziekenhuis is door mij het zogenaamde “Healing Concept” ontwikkeld. Vanuit het ziekenhuis bestond de wens verschillende afdelingen (o.a. ontvangst, winkelruimtes, wachtruimtes, behandelruimtes) te laten voldoen aan moderne eisen, met een persoonlijke en harmonieuze uitstraling en om te kunnen anticiperen op de veranderende zorgwensen en eisen van de cliënt. Tevens moest het Healing Concept het herstelproces van patiënten bevorderen door fysieke en emotionele stress te verzachten door middel van onder andere kleur- en materiaalgebruik.

De vele voordelen van het Healing Concept kunnen worden toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Interieur Quick Scan
Niet iedereen die een ruimte in zijn of haar woonhuis wil veranderen is in de (financiële) mogelijkheid    om een interieurarchitect in te huren. Maar indien je toch de adviezen en inzichten van de architect nodig hebt is er nu de mogelijkheid om een Interieur Quick Scan te laten maken. Vanaf € 750,- wordt er voor u in boekvorm een ontwerp gemaakt van de ruimte, compleet met kleurenstalen, materialenstalen, lichtplan, en veel informatie en tips.

De uitvoering van het project ligt dan bij u, maar natuurlijk is het mogelijk ook dit op Turn Key basis door ons te laten uitvoeren.