Visie op woninginrichting en woningrestyling

Ik word vaak gevraagd om advies te geven over woninginrichting of kantoorrestyling omdat de opdrachtgever, privé of zakelijk, niet helemaal weten wat zij willen, of niet weten hoe zij kunnen bereiken wat zij juist willen. Mijn taak is simpelweg de eisen en wensen van mijn klant te vertalen tot een driedimensionaal beeld. Deze vertaling moet zo doeltreffend mogelijk zijn; de weg naar het einddoel wordt door ons tot het kleinste detail uitgewerkt.

Mijn visie is mijn cliënten zo goed mogelijk bewust te maken van alle mogelijkheden en keuzes die er zijn bij het inrichten van een ruimte en de gevolgen daarvan. Zo kunnen zij weloverwogen beslissingen nemen om hun ideeën en dromen te realiseren. Een interieur moet als een warme deken voelen: veilig, gezellig en met wat spannende factoren. Niet vanzelfsprekend maar met een harmonie en balans die bevorderend is voor je levensgenot. Thuis komen is plezier, iets om naar uit te kijken. Vanzelfsprekend zijn al mijn voorstellen verantwoord op gebied van lichtopbrengst, akoestiek, economie, maar het moet ook psychologisch verantwoord zijn.

Deze visie is ook toepasbaar in de bedrijfswereld. Een werkplek is tegenwoordig van groot belang gezien veel van je dagelijkse leven daar doorgebracht wordt. Een prettige werkomgeving heeft een positieve invloed op prestaties, werkplezier en welzijn. Koppel dit aan een ergonomisch verantwoorde bewerking en je creëert een veilige ruimte om in te leven of om in te werken.