Werkwijze

Om tot een voorstel te komen zet ik een traject in om zoveel mogelijk informatie te verzamelen in korte tijd. Door middel van sfeerplaten, de zogenaamde moodboards, door te nemen kan ik bepalen welke richting qua inrichting, sfeer en uitstraling de klant op wil. Ook uw lichaamstaal is hierbij van groot belang.

Er wordt rekening gehouden met de indeling, kleur, materiaal, verlichting, sfeer, uitstraling, bouwkundige elementen en de functionaliteit van al die elementen. Door vervolgens diverse schetsen voor te leggen, onafhankelijk van elkaar, kan een voorkeur vastgesteld worden.

Door alle mogelijkheden door te werken komt er uiteindelijk een definitieve keuze, waar ieder zich in kan vinden. Door wat extra verrassingen en speelse elementen toe te voegen is het resultaat naar wens en vaak nog meer dan dat.

Omdat het niet weggelegd is voor iedereen even makkelijk een twee dimensionale tekening te vertalen in een drie dimensionaal beeld, gebruiken wij 3D schetsen en computer animaties om het duidelijk te maken voor iedereen.